Världens största lotterier på nätet: VinnStort.com

Vi har verkligen tappat räkningen på antalet webbplatser som vi har besökt i jakten på att hitta det ”perfekta” lottförmedlingsföretaget på nätet. Vi har spenderat många sömnlösa nätter, druckit kopiösa mängder kaffe och energidrycker, men vi kan slutligen konstatera att den bästa webbplatsen enligt oss är VinnStort.com.

Den här webbplatsen uppfyller allt vad vi har letat efter. De har ett bra rykte, tack vare att de har varit i branschen i över 15 år redan – vilket innebär att de var tillräckligt robusta att överleva när den beryktade internetbubblan sprack i början av 2000-talet när tusentals andra företag gick under. Och de har bara blivit större och starkare sedan dess. De kan tryggt skryta med att ha upprätthållit en 100 % utbetalning till sina vinnare sedan starten 1998, och denna fläckfria historia har legat till grund för deras framgång genom återkommande kunder. Och som vi alla vet är återkommande kunder ett tecken på att man gör ett bra jobb. Om man lyckas med att få kunder att komma tillbaka igen och igen i den här branschen, då finns det en anledning till att människor litar på dig.

Deras webbplats är enkel att navigera och man märker att den har utvecklats med användarvänlighet och kunden i fokus. De har femton internationella lotterier att välja mellan, till exempel Europas största lotteri, EuroMillions, samt amerikanska Powerball som innehar rekordet för den största lottojackpotten i världen – hela 1,5 miljarder dollar som vanns av tre spelare i januari 2016.

VinnStort har en kundservice i världsklass. Om man stöter på problem eller har några frågor kan de kontaktas via e-post eller livechatt, alternativt kan man be om att bli uppringd. Alla lotter hanteras elektroniskt vilket innebär att man aldrig behöver oroa sig över att tappa bort en vinnande lottokupong. Direkt efter att en dragning har ägt rum blir man meddelad med resultatet och vilka nummer man lyckades att matcha, och man kan dessutom rätta lottoraden själv genom att besöka deras resultatsida där de publicerar de officiella dragningsresultaten direkt efter dragningen. Eventuella vinster krediteras omedelbart till spelkontot som man kan ta ut alternativt omvandla till spelkrediter. Vinner man en större summa kontaktar de dig via telefon för att informera om vinsten.

Fördelarna med att spela hos VinnStort tar inte slut där. Bland annat arrangerar de regelbundna tävlingar där man kan vinna fantastiska priser, som resor till sportevenemang och kontantpriser. Det förekommer även flera andra kampanjer och erbjudanden som man kan ta del av varje månad.

Som ny medlem för man möjligheten att ta del av ett fantastiskt välkomsterbjudande – 100 % bonus på den första insättningen man gör inom 7 dagar! Inte nog med det, detta otroliga bonuserbjudande återkommer varje år vid samma tidpunkt för at fira årsdagen från det att man registrerade sitt konto och blev medlem. De har också ett lojalitetsprogram som kallas för LottoPoäng, och det fungerar på så sätt att man tjänar poäng för varje lott man köper som sedan kan omvandlas till gratis kuponger.

Om du alltid har drömt om att spela på ett internationellt lotteri, då finns det inte mycket mer för oss att göra eller säga än att ge VinnStort.com en chans. Spela på världens största lotterier idag och se för dig själv varför de tveklöst är det bästa lottförmedlingsföretaget i branschen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *