Tornado Farm Escape

Tornado Farm Escape är ett nytt spel från tillverkaren Net Ent. Det är en 5-hjulig videoslot med 20 vinstlinjer. Temat i denna traditionella spelautomat är ett gäng lantbruksdjur som du ska hjälpa från ett olydigt väder med tornados och stormar. Man kan vinna upp till hela 167.000 mynt och casinospelet har två specialfunktioner som kallas för Tornadofunktion och Stormfunktion.

Tornadofunktionen

Under tornadofunktionen kommer just en tornado in över skärmen och den symbol som visas på andra raden på mittersta hjulet blir aktiv. Tornadon samlar ihop både de aktiva symbolerna och Wild-symbolerna som finns, och detta fortsätter ända tills det inte finns några fler utav dessa symboler kvar på något av hjulen.

Toenadofunktionen aktiveras då en symbol som symboliserar ett högtryck hamnar på första hjulet och en symbol som symboliserar lågtryck hamnar på det femte hjulet.

En speciell tabell visar vilka vinstsummor som ges för de olika antalen av insamlade symboler som tornados gett.

Stormfunktion

Stormfunktionen genererar Wild-symboler. Dessa symboler ersätter andra symboler så att det genereras en högsta möjlig vinstradskombination. Stormfunktionen utlöses slumpmässigt och startar från de yttersta positionerna på hjulen. Stormen flyttas sedan runt med en position i taget i samtliga riktningar och förvandlar vanliga symboler till vilda och försvinner sedan då den hamnat utanför hjulen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *