Thunderstruck 2

Symbolerna hos Thunderstruck 2

Som på alla andra spelautomater och videoslots finns det även på Thunderstruck 2 några speciella symboler att hålla reda på.

Wild symbolen

Den vilda symbolen har utseendet av Thunderstruck 2 loggan. Denna ersätter andra symboler och ger dubbel vinst för varje symbol den ersätter som också ger vinst. Den kan däremot inte ersätta spridningssymbolen.

Scatter

Den symbolen som har utseendet av en hammare, eller Tors hammare är en spridningssymbol. När tre eller fler av denna symbol visas på de fem hjulen startar Great Hall of Spins rundan.

Wild Storm Bonus Game

Detta är Thunderstruck 2´s bonusspel. Det startar slumpmässigt under det vanliga spelandet. När detta bonusspel startat kommer upp till fem hjul att förvandlas till vilda symboler. Thunderstruck loggan och Bonus hammaren visas inte under bonusspelet

Great Hall of Spins Bonus Game

Detta är ett freespin-spel som triggas när tre eller fler Bonushammare visas på spelplanen. I detta spel får du spela ett av fyra olika bonusspel. Man måste aktivera denna bonus flera gånger för att låsa upp flera av bonusspelen upp till maximalt fyra stycken. Var och ett av bonusspelen aktiverar freespin-funktionen med extra bonusar.

Valkyrie Bonusspel

Detta är det första av de fyra bonusspelen på Thunderstruck 2 och är det spel som alltid startar först när man lyckat få in Great Hall of Spins Bonus Game. Här får man 10 freespin. Samtliga vinster multipliceras med fem.

Loki Bonus Game

Detta bonusspel aktiveras då du har lyckats få in ditt femte bonusspel. Här får du 15 freespinn tilldelat.

Odin Bonus Game

Detta är det tredje bonusspelet som aktiverar Freespin. Då du lyckats starta fispinnfunktionen tio gånger startar detta och du tilldelas 20 freespin.

Thor Bonusspel

Då du lyckats få in Great Hall of Spins Bonus Game femton gånger kommer Tors bonusspel att starta. Detta är det sista av bonusspelen och det med flest freespin och bonusar. Här tilldelas du hela 25 freespin samt aktiverar flera härliga bonusar till exempel Rolling Reels funktionen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *