Steamtower

Steam Tower är ett nytt spel från Net Entertainment. Det är en spelautomat med 5 hjul och 15 fasta insatslinjer. Spelet har funktioner såsom Stacked Wilds och Freespins. Det finns möjlighet att göra ett antal justeringar som till exempel att ändra insatsnivån i tio olika steg eller ändra myntvärdet för att kunna spela med valbara insatser.

Wilds, stacked Wild och Freespin

Wild symbolen hos Steam Tower ersätter alla övriga symboler för att ge den bästa möjliga vinstraden. Lyckas du få fler Wilds på något hjul under en frispels runda ökar antalet freespins med två och du lyftes upp till en ny nivå. Det finns 16 nivåer i spelet.

För att starta själva frispelsfunktionen behöver du få in en Stacked Wild på något av hjulen. Detta kan endast ske under själva huvudspelet och ger dig 10 Free spins. Då denna frispelsrunda kör igång startar du på nivå ett.

De olika nivåerna, eller våningarna som de kallas för i spelautomaten fungerar som en multiplikator och multiplicerar dina vinster under freespins beroende på vilken våning du befinner dig på. Se bilden för de olika nivåernas multiplicerade värden. Lyckas du nå den högsta våningen, som är 16, belönas du förutom med den högsta multiplikation även med en bonusvinst om hela 1000 mynt.

För att hålla koll på vilken våning du befinner dig på samt vilken den aktuella multiplikatorn är, visas dessa på spelautomaten då du spelar under en frispels runda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *