Go Bananas

Go Bananas är en videoslot med 5 hjul och 20 vinstlinjer på 3 rader. Spelautomaten har fem olika wild-funktioner som kallas för Wild Monkeys. Det går att vinna upp till hela 140.000 mynt.

 

I Go Bananas är det aporna som dominerar. Babianer och Gorillor är några av de speciella symbolerna som ger wilda symboler utspridda på spelskärmen. Detta är framförallt en spelautomat för den som gillar Wildfunktioner som ersätter andra symboler eftersom spelet i övrigt saknar bonusspel.

Wild symbolen

Alla wild-symboler ersätter alla andra symboler i spelet. De ersätter en vinstlinje och alltid den vinstlinje som ger högst utbetalning. Wild-symbolerna blir synliga då de har aktiverats av en utav de fem Monkey-symbolerna.

Money Wild

Spelautomaten Go Bananas har fem olika ap-figurer eller Monekey-figurer: Gorilla, Orangutang, Baboon, Langur och Tarsier. Då någon utav dessa fem symbolerna visas på hjulen kommer de att omvandlas till några olika Wild-symboler enligt ett bestämt mönster. Se bilder.

Inställningar på Go Bananas

Precis som på de flesta andra spelautomater går det att göra vissa inställningar för att anpassa spelet till sina önskemål. Först ock främst kan man ställa in önskat myntvärde och olika insatsnivåer för de 20 vinstlinjerna. Observera att vinstlinjerna är fasta på Go Bananas Videoslot och går inte att ändra. Andra inställningar är att värja autospin, så att ett förutbestämt antal rundor spelas automatiskt. Bra om man vill slippa musarm :-).
En annan intressant inställning är snabbspinn. Med den funktionen förkryssat går varje snurr betydligt fortare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *