Bork the Berzerker

Spelautomaten Börk the Berzerker är en traditionell videoslot som innehar 25 vinstlinjer och fem hjul. Vinstlinjerna är fasta vilket innebär att det inte går att spela med färre än 15 vinstlinjer.

Osäkert tema

 

Vilket tema detta spel har är inte riktigt enkelt att säga. Det är en massa monsterliknande symboler och så förstås själva huvudpersonen som är en Berzerker. Ni vet en sådan där vilde som attackerar i vilt raseri. Som nämndes ovan är Bork the Berzerker en traditionell spelautomat av mycket enkel karaktär. Det finns en symbol som är vild och när den visas expanderar vertikalt över ett helt hjul. Denna förekommer endast på hjul nummer 2, 3 och 4. Det finns inget speciellt bonusspel utan det som finns är olika antal freepinn som går att vinna genom att få in 3 eller fler symboler av en viss sort.

Återbetalning på Bork the Berzerker

Enligt spelets instruktioner och spelregler har Bork the Berserker en teoretisk återbetalning av 97,3%, vilket måste anses som ganska bra för en spelautomat. Förutom det är det en ganska enformig och tråkig spelmaskin som man ganska snart tröttnar på, såvida man inte lyckas vinna förstås.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *