Betting online – Livnär dig på sportsbetting

Tro det eller ej, men det finns faktiskt en del personer som lever på sportsbetting. Detta är svårt, minst lika svårt som att överleva på poker. Det krävs mycket kunskap och tålamod för att överleva på detta. För att överleva på detta krävs det nästan att man kan mer än spelbolagen själva och då skall man vända sig till de mindre ligorna där spelbolagen har mindre koll.

Spelbolagens dröm är när spelare sätter ihop odds innehållande massor av matcher. Oddsen att dessa skall gå in är väldigt små. Självklart vinner du mer om du mot förmodan skulle pricka in alla matcher men det är inte såhär man vinner i längden på sportsbetting och om man vill ha en rikare framtid.

För att vinna på betting online skall du satsa på endast en eller två matcher. Alltså singlar eller dubblar. Det är då du kan lyckas vinna i längden. Men detta räcker inte. Du måste ta redan på fakta innan du placerar dina vad och vad vi menar med det är startelvor, skadade spelare, dagsform och stämningen i truppen. Det finns väldigt många sidor som tar upp detta så det borde inte vara några problem att hitta denna information om du är villig att lägga ned tid på det. Är du inte villig att lägga ned tid på det, då vinner du inte. Så in och läs rekar och bli en vinnande spelare.

Att skriva i en enda artikel om hur du skall vinna i längden på betting är väldigt svårt. Men det är mycket du måste tänka på. Till exempel, är det värt att satsa 1000 SEK för att vinna en viss summa? Är oddset tillräckligt bra? Detta kallas spelvärde.

En annan viktig sak vi tycker du borde du ha i åtanke är att aldrig spela på Svenska Spel. Svenska Spel ger väldigt mycket sämre odds än spelbolagen på nätet. Vi tycker verkligen du skall spela på nätet och välja ett onlinebaserat spelbolag. Förutom att oddsen är mycket bättre är spelutbudet enormt mycket bättre. Du kan spela på precis allt.

Förutom då sportsbetting som fotboll, hockey, tennis finns det annat att spela på. Något som är väldigt populärt här i Sverige att spela på är hästar. Det är ATG som sköter det, alltså inte Svenska Spel. Spel på hästar omsätter mångdubbelt mer än vad till exempel Stryktipset gör.

Om du planerar att ge detta en chans rekommenderar vi dig att öppna ett konto här till höger. Alla dessa spelbolag erbjuder dessutom dig en attraktiv startbonus vilket inte Svenska Spel gör. Men tänk på att läs på innan du placerar dina vad, det kan vara skillnad mellan vinst och förlust.

Vi önskar dig lycka till och hoppas du vinner mot spelbolagen. Men tänk på att aldrig spela för pengar du inte har råd att förlora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *